Ilmastointijärjestelmän kunnolla on suora vaikutus hyvinvointiisi – Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous ilmastointijärjestelmälle

Oletko tullut ajatelleeksi, että keskivertoihmisen keuhkojen kautta kulkee päivittäin 17 000 litraa ilmaa? Mitä puhtaampaa tämä päivittäin hengittämämme ilma on, sitä paremmin elimistömmekin voi. 

Vielä tänäkin päivänä ilmanvaihto on erittäin aliarvostettua, vaikkakin tietoisuus sen tärkeydestä on onneksi paranemaan päin. Voimme yli 15 000 erilaisen huoltotyön kokemuksella todeta, että useissa kohteissa ilmanvaihtojärjestelmä on toiminut puutteellisesti jopa vuosien ajan.

Yleisiä ongelmia ilmanvaihdossa

Ilmanvaihtojärjestelmän käyttö- ja huoltotoimenpiteitä ei useimmiten ole opastettu asukkaille lainkaan, ja esimerkiksi asuntokaupan yhteydessä uusi asukas ei välttämättä saa mitään tietoa ilmanvaihtojärjestelmästä. Pahimmassa tapauksessa ilmanvaihtojärjestelmän huollot, kuten ilmamäärien mittaukset ja säädöt, suodattimien vaihdot sekä hyönteisverkon puhdistukset on laiminlyöty. Tästä johtuvat seuraavat ongelmat:

  • Sairastelun ja allergiaoireiden lisääntyminen

  • Kosteusvauriot sekä pahimmassa tapauksessa homeongelmat

  • Paloturvallisuuden heikkeneminen.

Pidä järjestelmästäsi huolta

Ihmiset viettävät suurimman osan elämästään kotona, ja siksi kodin sisäilmanlaatu on erittäin tärkeässä asemassa. Säännöllisesti huollettuna voit huomata esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Yleinen hyvinvointi ja vireystila kohenevat

  • Unen laatu paranee

  • Asumisviihtyvyys kasvaa.

Tutustu palveluihimme tarkemmin